Besøg af Mstrik

Sådan ser det ud når ens strikkeværelse bliver overtaget af de friske unge mænd bag Mstrik. Et par friske unge gutter som gerne vil lære det hele på en dag ;o)
Men som de erfarede kan det ikke lade sig gøre. De var aktive hele dagen og meget lærevillige. De fik en indblik i hvad det vil sige at strikke på maskine og at det ikke er bare noget man lige gør. De fik i fællesskab produceret et lækkert sjal i 1 trådet puderfarvet baby alpaka. De valgte at strikke den i sømandsbobler og som et aflangt sjal. Jeg kan kun sige at de er ikke bange for at sætte sig ind i nye ting og heller ikke at afprøve om det kan lade sig gøre. Jeg ved at mit strikkeværelse i fremtiden skal deles med disse to knægte og som jeg vil glæde mig til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.