Fisketrøje efter fri fantasi

Jeg startede med at tømme lagret for 3 trådet færøsk uld af mærket Snældan. Et mærke som jeg er glad for at strikke sweatre i, de er dejlig varme og næsten vindtætte, og så kradser de ikke. Da jeg fik talt det op og vejet det kunne jeg se at der ikke var nok til en trøje med raglanærmer i str xxl i 2 farver.
Så jeg begyndte med en strikkeprøve, hvorefter jeg fik regnet ud hvor mange masker jeg skulle bruge til ryg og forstyk og derefter til ærmerne.
Nu kommer den fri fantasi ind over, jeg begynder med et mønster og ser hvor langt jeg kan nå med farverne brun og lysgrå. Og som man kan se på billedet er der strikket en del af ryggen og forstyk derefter har jeg strikket ærmer, nu strikker jeg lidt på alle dele indtil det brune garn er brugt op. Så er tanken at den brune skiftes ud med mørkegrå og bundfarven bliver hvid. det er altid spændende at se hvordan sådan en trøje kommer til at se ud. Og når jeg er færdig findes der ikke en magen til og opskriften bliver ikke skrevet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.